Rješenja za sve vrste vode

Od samog početka, ESOTEHNA d.o.o. radi na visoko inovativnim rješenjima za čišćenje svih vrsta vode.

Naša tvrtka pruža sveobuhvatnu podršku i savjete u odabiru sustava i objekata za čišćenje svih vrsta vode. Dizajniramo i sastavljamo naše sustave na način da se što više prilagode svim potrebama i zahtjevima naših kupaca. Također nudimo podršku i održavanje usluga. Brzo smo odgovorili na potrebe kupaca i pružili im najskladnije rješenje što je prije moguće po konkurentnim cijenama.   

Nudimo širok raspon soli: kamenu sol, sol u tabletama za omekšavanje vode, industrijsku sol, farmaceutsku sol, kuhinjsku sol i sol za odleđivanje. Osim toga, distributeri smo za priznatu tvrtku NCR Biochemical SpA, koja proizvodi posebne kemikalije i aditive za obradu svih vrsta vode, za proizvodne procese u industriji papira i šećera, u rafinerijama, proizvodnji i obradi čelika, proizvodnji električne energije i pročišćavanje otpadnih voda. Također nudimo široku paletu opreme i opreme za fizičku i kemijsku pripremu vode za industrijsku i osobnu uporabu. 

BRZ ODGOVOR

Odmah odgovaramo na sve upite. 

NAJBOLJE RJEŠENJE

Pružamo rješenje koje je posebno osmišljeno kako bi zadovoljilo vaše potrebe. 

NA VRIJEME ISPORUKE

Zadovoljavamo vaše potrebe i isporučujemo pravo rješenje u najkraćem mogućem roku. 

KONKURENTNE CIJENE

Naša strategija određivanja cijena vrlo je konkurentna na tržištu, bez kompenzacije kvalitete i vremenskog okvira isporuke projekta. 

Esotehna_logo