Objavljivanje

Sami smo pripremili web stranice zajedno s pružateljem web usluga.

Svrha web stranica

Podaci na internetskim stranicama reprezentativne su prirode iz područja osnovne djelatnosti za koje smo registrirani – proizvodnje građevinskog i unutarnjeg namještaja. Predani smo osiguravanju da su informacije na web stranici istinite, pouzdane i kvalitetne.

Nismo odgovorni za bilo kakve tipografske pogreške, zadržavamo pravo promjene sadržaja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, ako to nije u skladu s politikom naše tvrtke.

Pravo korištenja

Web stranica i sav njezin sadržaj zaštićeni su pravima industrijskog i intelektualnog vlasništva. Sve informacije, tekst, slike ili drugi grafički elementi pronađeni na ovoj web stranici mogu se koristiti isključivo za vašu osobnu, nekomercijalnu uporabu i ne mogu se, u cijelo ili djelomično, reproducirati, mijenjati, distribuirati, licencirati ili objavljivati u obliku publikacija u bilo koju drugu svrhu osim gledanja bez prethodnog pisanog dopuštenja Administratora.

Preuzimanje odgovornosti

Prilikom dizajniranja web stranice nastojimo osigurati akumulacije i točnost podataka. Ne jamčimo njihovu točnost i potpunost i ne preuzimamo nikakvu odgovornost koja proizlazi iz njihove uporabe. Svi korisnici koriste objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost.

Zadržavamo pravo promjene sadržaja naših web stranica u bilo kojem trenutku, na bilo koji način, iz bilo kojeg razloga i bez prethodne najave.

Tvrtke

ESOTEHNA d.o.o.

Adresa

Podgora Krapinska 118A, 49000 Krapina

Internetska stranica:

https://esotehna.hr/

Porezni broj: 12278952172
Zastupnik:
Sabina Blatnik, direktor